tIMMERWERKEN

Dakramen

Heeft u een donkere zolder? Vindt u het vervelend dat er geen raam open kan? Dan is een dakraam wellicht voor u een oplossing. Informeer bij Van Baardwijk Bouw naar de vele mogelijkheden.

Een dakkapel wordt in een dag geplaatst en indien gewenst met totale binnenafwerking van:

  • plafonds
  • betimmeringen
  • wanden
  • schuifkasten
  • elektra
  • verwarming en stucwerk.

Dakkapellen

Wat een ruimte! Dit zal u denken nadat Van Baardwijk Bouw uw dakkapel heeft geplaatst. Binnen een dag heeft u een volwaardige kamer in uw huis erbij, met een enorm veel licht, ruimte en nieuwe mogelijkheden. Natuurlijk heeft Harold hier ervaring mee en kunnen wij uw vragen met voorbeelden beantwoorden.

Serres en erkers

Een mooie mogelijkheid om uw huiskamer te vergroten is een serre of een erker.
Het verschil hiertussen is dat een serre rondom voorzien is van glas, waar een erker ook een muur kan hebben.

Een serre of erker geeft uw woonkamer nét dat ene beetje meer ruimte wat u nodig heeft om uw eettafel nét wat mooier uit te laten komen. Of om uw kinderen nét dat beetje extra speelruimte te geven, om een eigen ruimte te creëren voor uw hobby of uw eigen leesruimte. Ook zorgt een serre en erker voor extra lichtinval waardoor het vaak ineens een totaal andere ruimte wordt.

Buitenwerken

Net zo belangrijk als binnenwerken zijn uiteraard de buitenwerken. Het is immers een verlengstuk van uw huis en interieur.
Door middel van een veranda of een tuinhuis met veranda krijgt uw tuin een geheel andere look.

ONZE PROJECTEN

Projecten gerealiseerd door van Baardwijk Bouw

Door het jaar heen realiseren wij heel veel nieuwe projecten, van nieuwe kozijnen, keukens, aan- en uitbouw van woningen tot volledige renovaties.

Wij plaatsen een greep van de werkzaamheden ook op de website om zo een impressie te geven van de (lopende) projecten. Heeft u een specifieke wens of wilt u uw plannen met ons team bespreken, neem dan zeker contact op dan kijken we samen naar de kansen en mogelijkheden.

Bekijk projectfoto's