Verbouwen

Houten kozijnen op maat

Alle soorten en maten houten kozijnen zijn mogelijk, in nieuwbouw en renovatie. Hard houten kozijnen kunnen compleet geleverd worden met veiligheidshang- en sluitwerk, weerstandklasse II (PKM). Het houtwerk is voorzien van twee lagen voorlak wit RAL 1013 of grijs RAL 7004. In de kozijnen, ramen en deuren kan standaard dubbelglas, HR++, gelaagd glas, figuurglas of isolatieglas met glas in lood geplaatst worden.

Schuifpuien

Heeft u een beperkte ruimte, maar wilt u toch genieten van openstaande tuindeuren? Dan is misschien een schuifpui voor u een mogelijkheid. Natuurlijk zijn deze voorzien van veiligheidshang- en sluitwerk, meerpuntsluitingen met cilinder om inbraak te voorkomen.

Terras kozijnen

Om heerlijk te kunnen genieten door het buiten- en binnengevoel te combineren zijn er vele mogelijkheden voor tuin- en terraskozijnen. Indien gewenst compleet afgewerkt met metselwerk, waterslagen, natuursteen, kunststof DTS onderdorpel, aftimmeringen en vensterbanken.

ONZE PROJECTEN

Projecten gerealiseerd door van Baardwijk Bouw

Door het jaar heen realiseren wij heel veel nieuwe projecten, van nieuwe kozijnen, keukens, aan- en uitbouw van woningen tot volledige renovaties.

Wij plaatsen een greep van de werkzaamheden ook op de website om zo een impressie te geven van de (lopende) projecten. Heeft u een specifieke wens of wilt u uw plannen met ons team bespreken, neem dan zeker contact op dan kijken we samen naar de kansen en mogelijkheden.

Bekijk projectfoto's