OVER ONS

Over Van Baardwijk Bouw

Van Baardwijk Bouw bestaat al sinds 2001 en heeft dus jarenlange ervaring binnen het vak. Het bedrijf is vanuit timmerwerken steeds verder uitgegroeid tot een totaalaanbieder. Van kozijnen, uitbouw, aanbouw naar volledige renovaties en nieuwbouw.  Kortom, voor al uw bouw & timmerwerken kunt u terecht bij van Baardwijk bouw.

Harold heeft een sterk en dynamisch team om zich heen die samen met u graag mooie projecten oplevert.

Kom in contact
Wilt u een keer in gesprek of sparren over de mogelijkheden, laat dan zeker uw gegevens achter. Dan nemen wij spoedig contact op.

Super tevreden over het eindresultaat maar vooral ook over hoe de communicatie tijdens de werkzaamheden verloopt. Afspraken worden nagekomen en alles gaat in goed overleg!

Igor Goossens

Afgelopen week hebben de mensen Van Baardwijk Bouw mijn dakkapel en zolder vertimmerd. Alles is zeer mooi afgewerkt en ben er zeer tevreden over. Ze onderscheiden zich in hun manier van werken, namelijk: ze werken hard en netjes! Ze zijn goed te benaderen en leggen goed uit wat ze doen. Delen op tijd hun ideeën met je en denken mee in jou voordeel. Als laatste stellen ze zich betrouwbaar op en kun je met een gerust hart hen hun gang laten gaan! Bedankt!!!

Wouter van Engelen

Zo ontzettend blij met het team van Van Baardwijk Bouw! Kwaliteit, eerlijkheid en ontzettend vakbekwaam. We hadden ons geen beter aannemersbedrijf kunnen wensen!

Audrey Dekkers